Catalogul Şcolar Electronic este o platformă avansată, această soluţie inovatoare va sprijini scoala în administrarea informaţiilor despre elevi, note, absenţe şi respecta standardele tehnice minime necesare pentru utilizarea catalogului electronic în şcoli,  Ordinul ME 3.896 din 28 martie 2023. Acesta este înregistrat în catalogul (S.E.A.P.) ca articol "Catalog Scolar Electronic - Abonament Anual" CPV: 48190000-6 - Pachete software educationale (Rev.2).

Linkuri utile: Documentaţie, Facebook , Youtoobe , Ajutor/Tichete ,Whatapp

Oferta noastră cuprinde următoarele elemente:
Abonament pentru utilizarea Catalogului Şcolar Electronic timp de un an şcolar, suport tehnic pentru personalul şcolii pentru a se asigura o utilizare optimă a sistemului. Actualizări şi îmbunătăţiri periodice ale platformei, pentru a vă oferi cele mai recente funcţionalităţi şi securitate sporită

* Număr unitate şcolară - Pe situl Catalog Şcolar se alege din meniu Acces, se precizează judeţul, localitatea şi unitatea şcolară, dacă nu a fost deja achiziţionat un abonament pentru acea unitate şcolară, aplicaţia indica valoarea numărului care trebuie completat pentru achiziţionarea abonamentului.

Fiecare clasă definită poate fi configurata pentru:

  • catalog şcolar - se păstrează şi catalogul clasic, iar diriginţii, ca utilizatori normali pot actualiza notele şi absenţele.
  • catalog electronic - nu se mai utilizează catalogul clasic iar notele şi absenţele se introduc doar de profesori prin interfaţa web.

Există un mod demo atât pentru părinţi şi elevi, cât şi pentru profesori, baza de date demo a profesorilor, însă, este resetată la implicit zilnic. Directorii de unitaţi şcolare, secretariatul şi diriginţii  trebuie să primească aplicația windows și să configureze catalogul.


 La prima achiziţionare primiţi un fişier zip ce cuprinde toate fişierele necesare lucrului în sistemul de operare windows, executabilul şi bibliotecile dinamice, inclusiv fişierul de configurare. Datele de conectare la baza de date se primesc ca un fişier de configurare criptat. Aplicaţia windows se poate obţine şi din surse, ce se poate compila. Se poate compila  ca şi aplicatie Windows sau Linux. Ea se descărcată ca arhiva zip şi se dezipează într-un folder sau pe stick usb, deoarece nu necesită instalare.  Conectarea la baza de date remote este asigurată prin protocolul TLS, cu ajutorul certificatelor de client din cadrul arhivei zip.

Pentru respectarea standardele tehnice minime, veţi primi linkurile la directoarele zilnice şi lunare de backup ale bazei de date achiziţionate. La încheierea anului se primesc pentru clasele finale baza de date sub formă de baza de date sqlite ce permite consultarea şi conservarea ei conform normelor prevăzute în specificaţii. La achiziţionare veţi primi un contract semnat din partea societăţii noastre

Abonamente
Trafic Trafic necontorizat
Spatiu SSD Cloud 2 GB
Aplicatie Inclusa Catalog Scolar
Baze de Date MySQL 1
Modul web de bază (profesor, elev, părinte) Inclus ( Notare, Absenţe, Examene, Actualizare date )
Modul web suplimentar (profesor, elev, părinte) Inclus ( Avizier, Orar, Teme, Rezolvări )
Modul web extra (panou administrare părinte) La cerere ( Prezentare Situaţie, Editare Profil, Date despre elevi, Cerere înscriere, Documente copii, Transmitere date, Taxe şcolare, Obţinere adeverinţe )
Modul executabil de bază (actualizări, rapoarte statistici) Inclus ( Utilizatori, Discipline, Profesori, Avizier, Audit, Clase, Elevi, Cursuri, Examene, Orar, Note, Absenţe, Finalizare an )
Modul executabil extra (administrare părinte) La cerere ( Aplicaţii, Copii, Adeverinţe )

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Catalog Şcolar Electronic

Abonament anual școlar, valabil 12 luni începând cu luna septembrie, pentru o unitate şcolară.
  • 1.200,00 Lei


Optiuni disponibile

Etichete: Catalog scolar electronic