Plata și Livrare

Acest serviciu poate fi utilizat în scopuri comerciale. Valoarea facturii va cuprinde valoarea TVA din România în procent de 19%.

Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite


În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul Adăugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continua cumpărăturile.

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagina. Acest proces nu vă va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plata şi introduceţi informaţiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metodă de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comanda, care va permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat şi nu creează obligaţii contractuale.

Clientul va fi contactat pe mail în cel mai scurt timp, maxim 24 ore, de un consultant pentru a i se confirma comanda şi pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.


Metode de plata:

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, veţi primi toate informaţiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plăţii. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactaţi şi să ne trimiteţi o copie după ordinul de plată.

Plata online - iPay Banca Transilvania

Pentru efectuarea platii vei introduce numărul cardului tău, data expirării şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripţionate pe banda de pe verso, ce conţine şi semnătura ta). Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesat orilor de plăţi, iar Cloud Software (we-b.ro) nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. Banca prelucrează datele în conformitate cu prevederile Politicii Băncii Transilvania S.A. privind prelucrarea şi protecţia datelor cu caracter personal în cadrul activităţii bancare ("Politica de confidenţialitate"), în special ale secţiunii C din această. Politica de confidenţialitate BT poate fi regăsita pe site-ul băncii www.bancatransilvania.ro sau direct accesând următorul link: https://www.bancatransilvania.ro/politica-prelucrare-si-protectie-date-personale/

Politici de retur, anulare servicii abonament

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul să notifice că renunţă la serviciile cumpărare, fără să fie penalizat şi fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 14 zile de la achiziţia produsului/serviciului, dacă acest serviciu nu a fost utilizat. Consumatorul trebuie să anunţe că renunţă la serviciile cumpărare pe adresa service@we-b.ro menţionând serviciile la care renunţă.

Înlocuire sau retur bani

În funcţie de opţiunea cumpărătorului, banii pot fi returnaţi în contul iban specificat de acesta printr-un email trimis la contact@we-b.ro

Returnarea poate fi realizată total, dacă clientul nu a utilizat din abonamentele achitate.

Licenţele soft nu pot fi returnate deoarece acestea au o perioadă de testare gratuită inclusa iar descărcarea lor este gratuită.

Anularea abonamentului

Returnarea contravalorii abonamentului, va duce automat la anularea serviciilor viitoare.