Plata și Livrare

Plata şi Livrare

Acest serviciu poate fi utilizat în scopuri comerciale. Valoarea facturii va cuprinde valoarea TVA din România în procent de 19%.

Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul Adăugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continua cumpărăturile.

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagina. Acest proces nu vă va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plata şi introduceţi informaţiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metodă de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comanda, care va permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

In urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu creeaza obligatii contractuale.

Clientul va fi contactat pe mail in cel mai scurt timp, maxim 24 ore, de un consultant pentru a i se confirma comanda si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.


Metode de plata:

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, veţi primi toate informaţiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plăţii. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactaţi şi să ne trimiteţi o copie după ordinul de plată.

Plata online - iPay Banca Transilvania

Pentru efectuarea platii vei introduce numărul cardului tău, data expirării şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripţionate pe banda de pe verso, ce conţine şi semnătura ta). Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar Cloud Software (we-b.ro) nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră . Banca prelucreaza datele in conformitate cu prevederile Politicii Bancii Transilvania S.A. privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal in cadrul activitatii bancare ("Politica de confidentialitate"), in special ale sectiunii C din aceasta. Politica de confidentialitate BT poate fi regasita pe site-ul bancii www.bancatransilvania.ro sau direct accesand urmatorul link: https://www.bancatransilvania.ro/politica-prelucrare-si-protectie-date-personale/

Politici de retur, anulare servicii abonament

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice ca renunta la serviciile cumparare, fara sa fie penalizat si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile de la achizitia produsului/serviciului, daca acest serviciu nu a fost utilizat.Consumatorul trebuie sa anunte ca renunta la serviciile cumparare pe adresa service@we-b.ro mentionand serviciile la care renunta.

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii pot fi returnati in contul iban specificat de acesta printr-un email trimis la contact@we-b.ro

Returnarea poate fi realizata total, daca clientul nu a utilizat din abonamentele achitate.

Licentele soft nu pot fi returnate deoarece acestea au o perioada de testare gratuita inclusa iar descarcarea lor este gratuita.

Anularea abonamentului

Returnearea contravalorii abonamentului, va duce automat la anularea serviciilor viitoare.