În cât timp pot downloada produsul cumpărat ?

Link-ul de descărcare aplicaţie, deşi dacă aveţi instalată deja varianta demo nu vă trebuie decât codul de înregistrare. Pentru a vă transmite codul de înregistrare şi factura trebuie să ne furnizaţi seria calculatorului pe care instalaţi aplicaţia.

https://www.gestiune-sql.ro/download/FSetup/SetupBalPro.exe

Oricum, accesaţi după instalare

Meniul bară dreaptă ->Întreţinere>Generale ->Date Firmă

graphic

Aplicaţia neînregistrată are limitări de funcţionare faţă de cea înregistrată, după introducerea codului de înregistrare aceste limitări vor fi eliminate. Codul de înregistrare în cazul aplicaţiei de reţea se introduce la fiecare staţie, excepţie face aplicaţiile cu baze de date găzduite de noi în cloud, unde nu este necesar decât reînnoirea abonamentului lunar.

Dacă aţi achiziţionat un abonament de baza de date, descărcaţi clientul şi în directorul aplicaţiei copiaţi fişierul balanţa.cf, care este fişierul de configurare a staţiei, primit după cumpărarea abonamentului. Puteţi instala aplicaţii pe un număr de staţii egal cu numărul de clienţi incluşi în abonament. Nu se pot conecta simultan mai mulţi clienţi decât numărul de clienţi achiziţionaţi. Veţi primi o factură proformă cu zece zile înainte de expirarea abonamentului actual, dacă nu aţi ales deja plata recurenta a abonamentului. Dacă doriţi puteţi face plată cu cardul achiziţionând un nou pachet de acelaşi tip de abonament.

Confirmarea plaţilor după primirea codurilor durează în funcţie de ora la care faceţi achiziţia online de la 30 de minute în perioada de lucru normală, până la maxim 24 ore.

Detalii articol

ID articol:
4
Categorie:
Evaluare :