Politica de confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului Cloud Software (we-b.ro).

Site-ul Cloud Software (we-b.ro) este operat de societatea TWB RISEN SRL, cu sediul în Str. MOLDOVEI 125, Orasul Brăila, Judetul Brăila, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul J09/359/2017.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Cloud Software (we-b.ro), utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii Cloud Software (we-b.ro) în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienţii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Transmiterea de mesaje necomerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea Cloud Software (we-b.ro) .

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe Cloud Software (we-b.ro), privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar Cloud Software (we-b.ro) nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de confidenţialitate, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@we-b.ro.