Înainte de a cumpara, descarcati aplicatia si o testati. Limitarile apar dupa ce facturati mai mult de 1000 de repere, introduceti în gestiune mai mult de 1000 de repere sau creati mai mult de 1000 de note contabile pe luna.
Program de gestiune si contabilitate, un program ce functioneaza atât local fara internet, cât si conectat la cloud în retea de calculatoare. Alege un program ce tine strict evidenta operatiilor prin casa de marcat si o contabilizeaza corect.
Facturare si Stocuri

Puteti înregistra niruri, emite facturi, chitante, avize, proforme, bonuri cu scadere din gestiune. Aveti interfata cu peste 20 de modele de case de marcat. Evidenta în timp real stocuri, multiple gestiuni de tip en detail si en gros, fisa de magazie, bon de transfer intre gestiuni, bon de consum, raport de gestiune zilnic, balanta analitica a stocurilor. Generare automata a proceselor verbale de modificare de pret. Controlati accesul din aplicatie prin definirea de utilizatori. Sunteti complet mobil daca alegeti gazduirea în cloud. Toate rapoartele din aplicatie pot fi cu usurinta exportate în for
Contabilitate

Jurnale de intrare si iesire pentru marfa, consumabile, inventar, generare automata a notelor contabile, fise sah, fise operatiuni diverse, balanta de verificare cu închiderea conturilor de venituri si cheltuieli, tva. Evidenta plati si încasari prin casa, banca, trezorerie, ordine de compensare, deconturi cu angajati, registru de casa, banca, jurnal tva cumparari, vânzari, consum materiale si consumabile pe centre de cost (comenzi), situatie magazie, amortizari mijloace fixe. Plus situatiile necesare pentru PFA-uri.
Magazin Online

Se ofera conectare cu FreeShop si OpenCart. Definirea articolelor se face în aplicatie unde se încarca si pozele. Se pot defini caracteristici personalizate: culori, marimi, putere etc. Comenzile de pe site, sunt transmise în aplicatie direct în bara informativa a aplicatiei. Comanda efectuata pe site apare ca înregistrare în aplicatie, unde se poate genera factura proforma, factura directa si trimite prin email clientului din aplicatie si în final, dupa confirmarea platii, se scad stocurile si se înregistreaza vânzarea.
Programul functioneaza doar pe sistemul de operare Windows.


Write a review

Please login or register to review

Balanta Profesional

  • Brands TWB Risen SRL
  • Product Code: Program de gestiune si contabilitate
  • Availability: In Stock
  • 150.00 Lei

  • Ex Tax: 126.05 Lei

Available Options


Related Products

Postgresql as Service Advanced Cloud Hosting

Postgresql as Service Advanced Cloud Hosting

The hosting plan provides for a private Postgresql server installation with a generous 100Gb space t..

500.00 Lei Ex Tax: 420.17 Lei

Postgresql as Service Shared Micro Hosting

Postgresql as Service Shared Micro Hosting

For Small and Medium Businesses with a small volume of transactions per month, we have a sql server ..

15.00 Lei Ex Tax: 12.61 Lei

Postgresql as Service Shared Expert Hosting

Postgresql as Service Shared Expert Hosting

In case of service offer, we offer multiple databases on the shared server for their clients. Compan..

380.00 Lei Ex Tax: 319.33 Lei

Prime Factorization

Prime Factorization

Program that allows the prime factorization of a given number.For example 12 = 2 * 2 * 3Useful in ra..

0.00 Lei Ex Tax: 0.00 Lei

Tags: Program de gestiune si contabilitate