Cupon EMAG Site de Prezentare Firmă

  • Site de Prezentare Firma

Construire Site de Prezentare Firma cu posibilitate de actualizare a datelor de către beneficiar direct prin interfaţa web pe baza unei parole.

Oferta cuprinde Web Desing+(Domeniu+Hosting un an).

Va rugam sa alegeti un model de site vizitand colectia noastra de Web Template.

Trebuie să verificati disponibilitatea unui nume de domeniu ro , numele ales vă rugăm să-l treceţi în căsuţa corespunzătoare. Dacă doriţi să mutaţi la altcineva domeniul o să primiţi un cod de transfer care se comunica la cel ce primeşte domeniul Domeniul va fi pe numele dumneavoastră iar înregistrările DNS vor fi actualizate de noi în funcţie de opţiunile alese de dvs.

Achiziţia include realizarea site-ului cu maxim 5 pagini statice în urma consultării cu clientul şi găzduirea acestuia pe o perioadă de 1 an de zile de la data achiziţionării. Editorul web inclus va permite să încărcaţi şi un site creat de altă agenţie. Abonamentul de găzduire este pe o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire.

Abomanente
Trafic Trafic necontorizat
Spatiu SSD Cloud 2 GB
Site-uri 1 Inclus
Înregistrare domeniu Inclus
Baze de Date MySQL Fara
Manager de fișiere Inclus
Certificat SSL Let's Encrypt Inclus
Copii de rezervă zilnice Inclus
99.8% uptime garantat Inclus
Suport 8/5/365 Inclus

Site de Prezentare Firmă

  • 350 Lei

  • Cod cupon:
  • EMAG_SPF23TWG

Notaţi sau copiaţi codul de cupon şi apoi comandaţi Site de Prezentare Firma un an şi folosiţi cuponul valoric pentru a efectua plată.
Cuponul se va introduce în fereastra de vizualizare coş. Trebuie să vă înregistraţi ca şi client cu aceeaşi adresă de email folosită la comandă pe EMAG pentru validarea cuponului şi pentru a urmări livrarea.