PHP Navigator

PHP Navigator este o aplicaţie scrisă în php de mici dimensiuni, 800 kb, montată într-un folder al domeniului dvs. şi va permite prin accesarea ei, cu numele de utilizator şi parola primite la achiziţionarea domeniului, să modificaţi conţinutul spaţiului alocat pe server. Evident este recomandat să nu ştergeţi folderul aplicaţiei. Pentru exemplificare folosim domeniul:

test.we-b.ro

Îl putem accesa la adresa https://test.we-b.ro/   care este creat fără nici un şablon de web template, ca să putem distinge elementele existente:

PHP Navigator

Folderul "edit" este cel ce conţine aplicaţia PHP Navigator, folderul "error" conţine fişiere html specifice fiecărui tip de eroare des întâlnite, ce este prezentat vizitatorului, folderul "stats" conţine statistici privind accesul vizitatorilor la situl dvs., acum urmează fişierele "favicon.ico" iconiţa afişată când punem un site la favorite, "robots.txt" un fişier ce arata motoarelor de căutare ce foldere nu sunt dorite a fi indexate, respectiv afişate, iar "standard_index.html" un fişier care este vinovat de afişarea implicită a domeniului. Toate acestea pot fi modificate, re denumite sau şterse în funcţie de nevoi. Bineînţeles că se pot încărca şi fişiere noi. Recomandarea este să încărcaţi foldere zipate pe care apoi să le dezipati, ca să vă fie mai uşor. Pentru testare folosiţi următoarele acreditari:

user: admin parola:admin link de test https://test.we-b.ro/edit/

Situl se va reface zilnic la setările de mai sus, pentru eventuali vizitatori din aceeaşi zi cu dvs. vă rugăm să nu modificaţi aceste acreditari.

Detalii articol

ID articol:
10
Categorie:
Evaluare :